۳ هزار پرونده شکایت از گرانفروشی خودروسازان مونتاژی در جریان است

از دست ندهید

به بیان شورای رقابت، تاکنون ۳ هزار پرونده شکایت از گرانفروشی خودروسازان مونتاژی ثبت شده‌است. بر این اساس متقاضیان خودرو در طرح‌های یکپارچه فروش در صورت مطالبه مبلغ بیش از قیمت اعلامی توسط شورای رقابت، می‌توانند با مراجعه به سازمان حمایت، شکایت از گرانفروشی خودروسازان مونتاژی را ثبت کنند.

بیت‌ران – سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان اعلام آمادگی کامل برای رسیدگی و انعکاس تخلفات صورت گرفته‌و تعامل بیش از بیش با کلیه دستگاه از جمله سازمان تعزیرات را اعلام کرد.

این سازمان در پاسخ به موضوعات مطرح شده‌توسط سازمان تعزیرات حکومتی در مورد عملکرد شرکت‌های خودروساز مونتاژی این موارد را بیان کرد.

۱- با عنایت به ابلاغ قیمت شرکت‌های خودروساز مونتاژی از تاریخ ۱۴۰۲/۰۲/۱۶ توسط شورای رقابت، متقاضیان می‌توانند با ارائه شکایت مستند به قرارداد منعقده پس از تاریخ مذکور با قیمت‌های بالاتر از قیمت ابلاغی به ادارات کل صنعت معدن و تجارت استان‌ها، نسبت به پیگیری موضوع اقدام کنند.

 

بدیهی است در همین راستا بررسی و کارشناسی لازم معمول و اقدامات قانونی توسط ادارات کل استانی در چارچوب آئین‌نامه‌های مربوطه انجام می‌پذیرد.

۲- با توجه به عدم تعیین تکلیف مقطع زمانی قبل از تاریخ ابلاغیه فوق الذکر، موضوع از شورای رقابت استعلام گردید که پس از اعلام نظر آن شورا، اقدامات لازم بر این اساس انجام خواهد شد.

۳- آن دسته از متقاضیانی که بر اساس سامانه یکپارچه فروش، اولویت تحویل آنها فصل بهار بود و تاکنون دعوتنامه‌ای از ناحیه شرکت‌های خودروساز برای ایشان صادر نشده‌است، نیز می‌توانند با ارائه شکواییه و مستندات مربوطه به ادارات کل صنعت معدن و تجارت استان‌ها نسبت به انعکاس و پیگیری شکواییه خود اقدام کنند.

قابل توجه متقاضیان اولویت تابستان

۴- شرکت‌های تولیدکننده مکلف‌اند در خصوص آن دسته از متقاضیانی که اولویت آنها فصل تابستان در نظر گرفته‌شد، نسبت به صدور دعوتنامه بر اساس قیمت‌های مصوب اقدام کنند. بدیهی است در صورت عدم صدور دعوتنامه، متقاضیان می‌توانند نسبت به پیگیری موضوع و طرح شکایت از طریق اداره کل استان اقدام نمایند.

۵- ادارات کل صنعت، معدن و تجارت استان‌ها آماده دریافت شکایات موضوع موارد فوق الذکر بوده‌که پس از بررسی اولیه و به منظور تسریع در رسیدگی، بایستی موضوع را راساً از طریق سامانه مدیریت بازرسی به صورت برخط جهت رسیدگی به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال کنند.

۶- نگهداری و دپوی خودرو و عدم عرضه غیرموجه که مربوط به تعهدات قبلی شرکت‌ها، خودروهای تعیین تکلیف شده‌فعلی و یا مشکلات مربوطه نظیر پلاک و… نباشد، مشمول احتکار است. این موضوعات توسط کلیه دستگاه‌های نظارتی، تعزیری و قضائی راساً قابل پیگیری و برخورد قانونی می‌باشد.

۷- در کلیه موضوعات فوق‌الذکر سازمان تعزیرات حکومتی با توجه به دارا بودن ظرفیت‌ها و امکانات شبه قضائی، قانونی و تنبیهی و مشابه موارد متعددی که قبلاً مستقیماً ورود داشته‌اند، می‌توانند راساً در خصوص تشکیل پرونده و برخورد تعزیری و قانونی لازم اقدام کنند.

بیشتر بخوانید:

حذف شورای رقابت از قیمت گذاری خودرو / سیاهکلی: قیمت‌ها واقعی می‌شوند

نمایندگان مجلس ۳۰۰ خودرو شاسی‌بلند دریافت کردند / جزئیات جدیدی افشاء شد

نمایندگی سایپا در بلاروس افتتاح شد / محصولات کامل‌تر سایپا برای بلاروسی‌ها

کوییک در روسیه مایه آبروریزی شد / شگفتی روس‌ها از کیفیت و بوی بد کوییک




پاسخ دادن

دیدگاه خود را وارد کنید
لطفا نام خود را وارد کنید

آخرین اخبار

از شکستن اکسل ام‌وی‌ام تا ارزبری هنگفت؛ در مدیران خودرو چه خبر است؟

فاجعه شکستن اکسل ام‌وی‌ام مدیران خودرو، بحث میلیاردها دلار ارز گرفته شده‌از سوی این شرکت و سیلی که به...

پست‌های مرتبط