بیت ران – سردار سید تیمور حسینی با اشاره به سه عنصر راه، وسیله نقلیه و انسان در وقوع تصادفات، افزود: برای اینکه بتوانیم ترافیک استاندارد و مطلوبی داشته باشیم، لازم است  شرایط و زیرساخت‌ها برای مهندس ترافیک را به نحو شایسته پیاده‌سازی کنیم.

وی از وضع ایمنی و کیفیت خودروهای ساخت داخل انتقاد و تاکید کرد: کیفیت و ایمنی خودروها نیز باید ارتقا پیدا کند. امروز ما آن‌قدر سطح توقع‌مان از محصولات تولید داخل را پایین آورده‌ایم که اگر خودرویی بتواند استاندارد دست و پا شکسته یورو ۵ را پاس کند، می‌گوییم تکلیفش را انجام داده است.

جانشین رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا گفت :  امروز شرکت‌های بزرگ خودروسازی در جهان در حال کار روی خودروهای هوشمند هستند و ما آن‌قدر سطح توقع‌مان را پایین آورده‌ایم که به ترمز ضد قفل رضایت داده‌ایم.

به گزارش وزارت صنعت، معدن و تجارت، گزارش ارزیابی و ارزشیابی خودروهای ساخت داخل در تیر ۱۴۰۰ توسط اداره کل صنایع حمل و نقل وزارت صنعت، معدن و تجارت منتشر شد.

برپایه این گزارش، در تیرماه ۱۴۰۰ در گروه خودروهای سبک، بخش وانت و در فهرست قیمتی ۲، وانت‌های کارا ۲۰۰۰ تک‌کابین تیپ ۳ و وانت کارا ۲۰۰۰ دوکابین تیپ ۳ از تولیدات شرکت بهمن‌موتور و خودرو سایپا ۱۵۱ شرکت سایپا بن‌رو موفق به کسب سه ستاره کیفی شدند.

همچنین وانت‌های نیسان تک‌سوز آپشنال و نیسان دوگانه‌سوز آپشنال از محصولات شرکت زامیاد هر کدام یک ستاره کیفی به دست آوردند.

یک خودرو سواری پنج ستاره کیفی گرفت
دنا پلاس توربوشارژ
تولید یک خودروی سبک با ۵ ستاره کامل کیفی

در گروه سبک، بخش سواری و در فهرست قیمتی یک، خودرو تیگو۷ تولید شده در شرکت مدیران‌خودرو سه ستاره کیفی کسب کرد.

همچنین در فهرست قیمتی ۲، هایما S۷ اتوماتیک ایران‌خودرو خراسان چهار ستاره کیفی را از آن خود کرد.

JAC_S۵ و JAC_S۳ کرمان‌موتور در این فهرست قیمتی سه‌ستاره‌ای شدند. SWM G۰۱ شرکت سیف‌خودرو، تیگو ۵ و آریزو ۵ توربو مدیران خودرو نیز سه ستاره کیفی به دست آوردند.

در این گروه و این کلاس قیمتی، MVM X۳۳S مدیران خودرو نیز دو ستاره کسب کرد. این خودرو با قیمت حدود ۶۰۰ میلیون تومان، بی کیفیت ترین خودرو در این بررسی است.

در فهرست قیمتی سه نیز برلیانس H۳۳۰ اتوماتیک پارس‌خودرو سه ستاره کیفی کسب کرد.

تولید ۶ خودرو سواری با ۴ ستاره کیفی در تیر ۱۴۰۰

بر اساس این گزارش، در کلاس قیمتی چهار، دنا پلاس توربو اتوماتیک شرکت ایران‌خودرو پنج ستاره کامل کسب کرد و خودروهای پژو ۲۰۷، پژو ۲۰۷ اتوماتیک و دنا پلاس از ایران‌خودرو و پژو ۲۰۷ اتوماتیک پانورمای شرکت ایران خودرو نیز هر کدام چهار ستاره کیفی به دست آوردند.

در این فهرست قیمتی راناپلاس، پژو ۲۰۶ و دنا همگی از محصولات ایران‌خودرو، سه ستاره کیفی را از آن خود کردند و پژو پارس اتوماتیک ایران‌خودرو کرمانشاه نیز سه ستاره‌ای شد.

در این فهرست، سمند و سورن پلاس ایران‌خودرو تبریز، پژو پارس ایران‌خودرو خراسان ، پژو پارس ایران‌خودرو کرمانشاه، پژو پارس ایران‌خودرو، پژو پارس ایران‌خودرو مازندران و پژو پارس ایران‌خودرو فارس همگی سه ستاره کیفی را از آن خود کردند.

همچنین پژو ۴۰۵ ایران‌خودرو خراسان و پژوپارس صنایع خودروسازی فردا نیز سه ستاره کیفی کسب کردند.

در سطح قیمتی پنج نیز کوییک سایپا چهار ستاره به دست آورد. در این سطح قیمتی کوییکR پارس‌خودرو، تیبا ۲ شرکت سایپا و همچنین ساینای پارس‌خودرو موفق به دریافت سه ستاره کیفی شدند.

ساینای شرکت سایپا سیتروئن و تیبای شرکت سایپا سیتروئن نیز سه ستاره دریافت کردند.

ساینا پلاس و تیبا پلاس شرکت سایپا سیتروئن و ساینا S۷ پارس‌خودرو نیز موفق به دریافت سه ستاره کیفی شدند.

تولید ۲ خودروی سنگین با ۵ ستاره کامل کیفی در تیرماه

برپایه این گزارش، در بخش کامیونت، کامیونت ایسوزو ۸۵NMR و کامیونت ایسوزو NPR۷۵K بهمن‌دیزل موفق به کسب پنج ستاره کامل کیفی شدند.

همچنین کامیونت شیلر بهمن‌دیزل به همراه کامیونت الوند شرکت سایپا دیزل نیز چهار ستاره کیفی را از آن خود کردند.

در بخش کامیون نیز کامیون ایسوزو NPR۷۵M بهمن‌دیزل چهار ستاره کیفی به دست آورد و کامیون بنز WH ایران خودرو دیزل نیز سه ستاره کیفی به دست آورد.

در بخش کشنده‌، خودروی کشنده FAWJ۶ سیباموتور و کشنده نیوفوتون AUMAN H۴ ایران‌خودرودیزل چهار ستاره‌ای شدند.

در این بخش، کشنده سیتراک C۷ متعلق به شرکت پیلسان چهار ستاره کیفی را از آن خود کرد و کشنده دیما HT۴۹۰ دیما دیزل نیز هار ستاره به دست آورد.

در بخش مینی‌بوس، مینی‌بوس پگاسوز سحر شرکت بهمن‌دیزل سه ستاره کیفی به دست آورد و مینی‌بوس آرین شرکت ایران‌خودرو دیزل نیز سه ستاره کیفی را از آن خود کرد.

در بخش اتوبوس شهری نیز اتوبوس شهری ATROS تولید شرکت ایران خودرو دیزل چهار۴ ستاره کیفی را به دست آورد.

بیشتر بخوانید:

تارا دنده اتوماتیک رونمایی شد + زمان عرضه و امکانات خودرو
طراح خودرو شاهین سرطراح ایران خودرو شد
موتور سه سیلندر یک لیتری ایران خودرو چیست؟ / همراه مشخصات کامل فنی
مشکلات موتور EF7 / مقایسه موتور EF7 با TU5
خانواده موتور EF7 در دست توسعه
تست و بررسی میتسوبیشی میراژ در ایران و بررسی موتور آن 
کوییک بررسی فنی شد / با مزایا و معایب این خودرو آشنا شوید
کوییک آر ـ R چگونه خودرویی است؟/ خصوصیات و مشخصات فنی