راه جبران توقف تولید پراید در سایپا اعلام شد

از دست ندهید

پس از آغاز توقف انواع مدل های پراید در گروه خودروسازی سایپا و افزایش قیمت این محصول باید دید راه جبران توقف تولید پراید در سایپا چیست؟

بیت ران – در حالی که پیش از اصلاح قیمت خودروها، قیمت محصولی همچون پراید در بازار افزایش قابل توجه داشت و این شرکت اعلام کرد چنانچه روند صعود قیمت ادامه‌دار باشد، تولید پراید را از سر خواهند گرفت؛ اکنون از افزایش چشمگیر تولید کوییک و ساینا برای جبران توقف تولید پراید خبر داده است.

گروه خودروسازی مدعی است که تنها خودروساز ایرانی است که تجهیزات و توانایی ساخت خط تولید بدنه خودرو را دارد و براساس همین توانمندی خط رباتیک تولید بدنه دو منظوره محصولات جدید خود را نصب و راه‌اندازی کرده است.

مسئولان این گروه خودروسازی که پیش از این اعلام کرده بودند همانطور که پس از توقف تولید محصولاتی همچون پیکان و زانتیا، قیمت این محصولات افزایش یافت، در مورد پراید نیز این رخ داده و با انتشار خبر توقف تولید، قیمت آن در بازار آزاد به شکل غیرمنطقی افزایش پیدا کرده است؛ چنانچه قیمت‌ها بازهم بالا رود، دوباره تولید پراید را از سر خواهیم گرفت.

تولید دو مدل پراید ۱۳۲ و ۱۱۱ متوقف شده است اما خط تولید پراید ۱۳۱ برای انجام تعهدات قبلی همچنان فعال است و با افزایش ظرفیت آن و برای کاهش قیمت‌ها می‌توان عرضه پراید را از سر گرفت.

جبران توقف تولید پراید

افزایش تیراژ تولید دو محصول ساینا و کوییک

اما اکنون نزدیک به یک هفته پس از اصلاح قیمت‌ها و مجوز افزایش ۲۳ درصدی محصولات، این شرکت اعلام کرده است که با افزایش تیراژ تولید دو محصول ساینا و کوییک، توقف تولید پراید را جبران خواهند کرد.

سید جواد سلیمانی – مدیرعامل گروه سایپا – از تیرماه سال گذشته در راستای اجرای برنامه توقف تولید محصولات خانواده پراید و برای جبران افت تیراژ آن، دستور افزایش ظرفیت تولید محصولات S۲۰۰ و Q۲۰۰ شامل خودروهای خانواده ساینا و خانواده کوییک در گروه خودروسازی سایپا را ابلاغ کرد و به همین منظور طراحی، ساخت، نصب و راه اندازی خط رباتیک جدید برای تولید بدنه این خودروها در شرکت پارس خودرو آغاز و در کمتر از ۱۰ ماه در میانه اولین فصل از سال جهش تولید آماده راه‌اندازی شده است.

طبق اعلام سایپا نیوز، از مهمترین ویژگی‌های این خط تولید، می‌توان به طراحی و ساخت کامل تمامی تجهیزات در شرکت سایپا به دست متخصصان ایرانی و استفاده از منابع داخلی کشور در کنار بهره‌گیری از تکنولوژی روز دنیا و نیز کاهش ارزبری راه‌اندازی آن نسبت به خطوطی که در سالیان گذشته از خارج کشور تامین شده است، اشاره کرد.

به گزارش ایسنا، این خط بدنه شامل ۱۴۵ دستگاه فیکسچر و ابزار، ۶ دستگاه ربات و دو دستگاه سیستم EMS است.

این خط تولیدی جدید در صورت نیاز قابلیت افزایش ظرفیت اسمی را دارد و با نصب و راه‌اندازی آن شرکت پارس‌خودرو قادر به تولید چند تیپ مختلف از محصولات کوییک و ساینا شده است.

بیشتر بخوانید:

قیمت جدید خودرو اعلام شد ؛ کاهش ۲۰ تا ۱۲۰ میلیون تومانی محصولات

چرا افزایش قیمت محصولات ایران خودرو کمتر از سایپا خواهد بود؟

روش جدید قیمت گذاری خودرو اعلام شد؛ همراه جزئیات

بالاترین قیمت پراید در معاملات چقدر بوده است؟




پاسخ دادن

دیدگاه خود را وارد کنید
لطفا نام خود را وارد کنید

آخرین اخبار

قیمت دنا پلاس توربو ۶ دنده دستی در بازار دو برابر کارخانه

قیمت دنا پلاس توربو ۶ دنده دستی در بازار به دو برابر کارخانه رسیده‌است. انواع مدل‌های این خودرو با...

پست‌های مرتبط