علت اختلاف نرخ قیمت بیمه های بدنه در شرکت‌های بیمه‌ای چیست؟

از دست ندهید

رئیس اداره نظارت بر بیمه خودرو‌های کشور درباره اختلاف نرخ قیمت بیمه های بدنه بیان کرد که در رشته‌های بیمه‌ای به غیر از شخص ثالث تعرفه مصوب وجود ندارد و شرکت‌های بیمه‌ای می‌توانند نرخ‌های متفاوت به بیمه‌گزار اعلام کنند.

بیت ران – علی هدایت کار، رئیس اداره نظارت بر بیمه خودرو‌های کشور، درباره اختلاف نرخ قیمت در شرکت‌های بیمه‌ای بیان کرد که در رشته‌های بیمه‌ای به غیر از شخص ثالث تعرفه مصوب وجود ندارد و شرکت‌های بیمه‌ای می‌توانند نرخ‌های متفاوت به بیمه گزار اعلام کنند. او در ادامه گفت:

مشخصا در بیمه های بدنه نرخ حق بیمه تابعی از ارزش خودرو و خطرات مورد درخواست بیمه‌گذار است. اختلاف نرخ نرخ حق بیمه بین شرکت‌های بیمه‌ای زیاد نیست.

علی هدایت کار همچنین افزود:

ممکن است شرکت‌های بیمه در مناسبت‌های مختلف و در مقاطعی از سال طرح‌هایی را ارائه دهند که در بازه‌های زمانی تخفیف‌هایی را برای مشترکان در نظر گیرند.

رئیس اداره نظارت بر بیمه خودرو‌های کشور همچنین تاکید کرد که هر شرکت بیمه‌ای نرخی را که برای بیمه بدنه اعلام می‌کند باید براساس ایین نامه ۹۴ مصوب شورای عالی بیمه ضریب خسارت در یک بازه خاصی باشد. او بیان کرد که در پایان سال بیمه‌ای ضریب خسارت نباید از ۷۵ درصد بیشتر شود؛ در غیر اینصورت باید نرخ حق بیمه از سوی شرکت بیمه تعدیل شود.

بیمه بدنه

در تعیین نرخ بیمه بدنه تعرفه وجود ندارد

وی در ادامه به تعرفه تعیین نرخ این نوه بیمه اشاره کرد و گفت:

نکته اصلی این است که در تعیین نرخ بیمه بدنه تعرفه وجود ندارد و شرکت‌های بیمه‌ای آزاد هستند منتهی عملکرد کلی شرکت‌ها تحت نظارت بیمه مرکزی قرار دارد.

هدایت کار در پاسخ به سوالی مبنی بر اختلاف نرخ ۵۰ درصد نرخ بیمه بدنه در شرکت‌های متفاوت گفت:

اختلاف نرخ بیمه بدنه در شرکت‌ها برای یک خودروی مشابه با نرخ و خطرات اضافی یکسان ممکن است حدود ۱۰ درصد باشد و اختلاف ۵۰ درصدی در نرخ بیمه بدنه در شرکت‌های مختلف وجود ندارد. برخی شرکت‌ها نرخ حق بیمه بدنه را براساس خطرات اصلی اعلام می‌کنند و برخی شرکت‌ها حق بیمه را با مجموع خطرات اصلی و اضافی به مشتری ارائه می‌دهند که اختلاف محسوسی خواهد داشت.

او اشاره کرد که این احتمال وجود دارد که حق بیمه بدنه پایین شرکت‌های بیمه خطرات اضافی را پوشش ندهد و تنها خطرات اصلی تحت پوشش مد نظر قرار گیرد.

رئیس اداره نظارت بر بیمه خودرو‌های کشور در پایان تاکید کرد که با خرید این نوع بیمه ۳ خطر اصلی آتش سوزی، سرقت و حادثه تحت پوشش قرار می‌گیرد و خطرات اضافی همچون سرقت درجا قطعات وسایل نقلیه، بلایای طبیعی شامل سیل و زلزله، نوسان قیمت، اسیدپاشی، شکست شیشه و خط و خش هر کدام ۵ تا ۱۵ درصد از حق بیمه خطرات اصلی را شامل می‌شود که ممکن است اختلاف نرخ بیمه‌ها به دلیل پوشش هریک از این خطرات باشد.

بیشتر بخوانیم:

بیمه رانندگان به همه تاکسی رانان تعلق خواهد گرفت

بخشودگی جرائم ۱۰۰ درصدی بیمه شخص ثالث آغاز شد

جزئیات اخذ عوارض ۱.۵ درصدی از هزینه هر سفر تاکسی اینترنتی به نفع شهرداری

منبع: عصر خودرو




پاسخ دادن

دیدگاه خود را وارد کنید
لطفا نام خود را وارد کنید

آخرین اخبار

الزامات سفر نوروزی + جدول بازدید و سرویس دوره‌ای خودروهای داخلی

الزامات سفر پیش‌نیاز هر سفر ایمنی است و هر راننده باید پیش از شروع سفر آن را فراهم کند....

پست‌های مرتبط