تردد انواع موتورسیکلت و خودروی بنزینی و دیزلی در هلند ممنوع می شود

از دست ندهید

شورای شهر آمستردام هلند اعلام کرد که تصمیم گرفته است در راستای کاهش آلودگی هوا، تا سال ۲۰۳۰ میلادی تردد انواع موتورسیکلت و خودروی بنزینی و دیزلی را ممنوع کند.

بیت ران – با توجه به آنکه در سال‌های اخیر خودروهای برقی و الکتریکی تحت تأثیر نگرانی‌های زیست محیطی در خصوص افزایش گرمایش زمین، گازهای گلخانه‌ای و سمی و همچنین آلودگی هوا در کلانشهرها و مشکلات متعددی که برای محیط زیست، اکوسیستم زمین و سلامتی انسان و حیوان ایجاد می‌کند، از توجه خاصی برخوردار شده‌اند و دولت‌های متعددی در جهان نیز تصمیم گرفته‌اند که با ارائه طرح‌های تشویقی به شرکت‌های تولیدکننده این محصولات و همچنین شهروندان خود، تولید و خرید و فروش وسایل نقلیه پاک و دوستدار محیط زیست را به میزان قابل توجهی افزایش دهند.

بسیاری از شهرها و کشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلاینده‌ها و گازهای گلخانه‌ای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودروهای تمام الکتریکی و برقی را به تولید انبوه برسانند.

 

*تردد موتورسیکلت‌ها درمحدوده بازار تهران ممنوع؛ هزینه سالانه سوخت موتورسیکت

*فروش خودروهای برقی در اروپا افزایش داشته/ سهم کم مدل‌های دیزل

*یارانه پنج هزار دلاری برای خرید خودروی برقی و کاهش قیمت تسلا ۳

 

افزایش روزافزون خودروهای برقی

بنابراین بسیاری از شرکت‌های خودروسازی در جهان عزم خود را برای تولید انبوه خودروهای برقی جزم کرده و از برنامه‌های خود بدین منظور رونمایی کرده‌اند. افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک، موجب شده است شرکت‌های خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامه‌های خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.

بر اساس گزارش وب سایت The Driven، حالا به تازگی شورای شهر آمستردام، پایتخت هلند، قصد دارد تردد و فروش تمامی وسایل نقلیه اعم از موتورسیکلت و خودروهای بنزینی و دیزلی را تا سال ۲۰۳۰ میلادی ممنوع اعلام کند و این بدان معناست که این کشور عزم خود را برای مقابله با آلودگی هوا به شدت جزم کرده و قصد دارد بدین ترتیب در افزایش میزان سلامتی شهروندان و محافظت از محیط زیست بکوشد.

به گزارش ایسنا، دولت‌های بسیاری همچون انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا، یونان، مکزیک، چین و هند از جمله پیشگامانی هستند که پیش‌تر اعلام کرده بودند به منظور جلوگیری از آلودگی هوا و حفظ محیط زیست، تولید و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی را تا دهه ۲۰۳۰ و نهایتاً تا دهه ۲۰۴۰ میلادی (حدوداً دو دهه آینده) ممنوع و متوقف خواهند کرد.




پاسخ دادن

دیدگاه خود را وارد کنید
لطفا نام خود را وارد کنید

آخرین اخبار

تولید پارس ۷۵ درصد افزایش می‌یابد

براساس تصمیم سازمان ملی استاندارد برای تمدید مجوز تولید پارس از سوی ایران خودرو، این خودروساز اعلام کرد که...

پست‌های مرتبط